Lesní

Lesní

Anotace: Perex:není mochomůrka, jako mochomůrka

Krajkou lemovaný
Mochomůrka
v moderní sukni
s puntíky
tě vábí
/Utrhni mě,
ztratil jsem se Křemílkovi
a cítím se osaměle../

Po chvilce váhání
ho strčíš do košíku
/Ale moc se nevrť!/
a místo hledání praváků,
klouzků a podborováků,
se vydáváte společně
hledat jeho přítele

z pařezové chaloupky
Autor Nussichoco, 19.08.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí