Když v noci nespím

Když v noci nespím

Anotace: pak...

...přemýšlím...

Přemýšlím o hvězdách dávných,
těch, které vidět není,
stále však žhnou,
snad jen se v lidi mění.

Pak vzpomínám...

Vzpomínám na ty, co nejsou,
lásku nám dávali,
tak doufám, že mnozí z nás
dál si je nesou,
že v srdcích zůstali.

Přeji si...

Přeji si dům z noční oblohy,
bačkůrky z cukrové vaty,
aby mi netáhlo na nohy
a abys byl tu i ty.

Stále jen sním...

Sním jen o zázracích,
hledám své ztracené duše,
vznášej se v oblacích,
střílím je pohledem z kuše.
Autor Jamesow, 19.08.2010
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Lioness, Alasea, malá slečna, CULIKATÁ, Gabriel17, James Libustka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já radši ty bačkůrky :-)

26.08.2010 20:09:00 | Jamesow

dům z noční oblohy by se mi taky líbil :)

25.08.2010 09:16:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí