Vlakem až na polyethylenové dno duše

Vlakem až na polyethylenové dno duše

Anotace: asi tak...

Trochu mě šimrá
to nestydaté ticho na patě
kde svět s jedinou trhlinou
usíná
Totiž že je v něm člověk sám
na svoje myšlenky
jako sáček v čaji
který někdo zapomněl
Jeho bolest tiše odkapává
do plastového kelímku
v němž zbyla touha
procestovat svět
kouknout se zblízka
jak chutná život
Někde na dně
z polyethylenu
uvízla i duha
z Tvých šatů
A v nefunkčním okýnku
s naftovou skvrnou
se mi vysmívá
výmluvný symbol
s čárkou uprostřed
a Tvá drzá krása
Za chvíli mě to dusání
lokomotivy určitě zabije
protože se budu dívat
ven jak mi pořád někde
utíkáš
Měl jsem tě dostat
když ses šíleně opila
a chtělas furt někam
do postele
ale na to jsem byl
moc charaktér
A proto dneska sedím
v tomhle kupé
a zlost mě pálí do zadku

V červené kožence
uhnívám
Autor Jasmin de Paris, 19.08.2010
Přečteno 280x
Tipy 19
Poslední tipující: teď už nikdo, Alci, ilona, B.a.r.b.a.r, Kubino 2, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, pamp_elka, Květka Š., ziriant, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi to nějak povědomé..moc hezký

29.08.2010 15:34:00 | Alci

Hodně moc povedené!Parádička číst a vcítit se do toho!
ST

29.08.2010 15:32:00 | ilona

ehm --- hodně se mně to líbí......

:o) tak si radši ušetřím další komentáře...

19.08.2010 20:57:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí