Tarantella..

Tarantella..

Anotace: .. italský tanec

E´ la tarantella infuocata dal sole
hopá, hopá! na šest osmin
s Italkou protančil bych kolem zeměkoule
divoce snad? scusi - promiň

tamburin rytmus své oběti nepočítá
non sono Napoletano
ma amo Napoli, magica questa cittá
pak řeknu - jest dokonáno

vysílením padnu, zašeptám italsky - ciao
ještě jednou ohlédnu se
z Vesuvu kouř píše po nebi - basta, bravo!
buon compagno.. bez diskuse

s Italkou tančit dál, sen se nekončí, zvedám
těla tíž, teď nebo nikdy
v taneční horečce oba na dotek ke hvězdám..
vrátit se zpět.. Ona ví, kdy
Autor Petbab, 21.08.2010
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, Psavec, ilona, šuměnka, jedam, Květka Š., Kett, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jak taneční mistr.

21.08.2010 19:26:00 | Psavec

No,báječně napsáno!Jsi rozená šikulka!:-)))

21.08.2010 19:06:00 | ilona

wow..s Italkou tančit
to je síla
ještě s´mě itasky naučila :o))

21.08.2010 16:57:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí