vkrajkachadonekonecna

vkrajkachadonekonecna

Anotace: ..

ve ztichlem pokoji
se usmeju do zrcadla

citim se jako princezna
baletka
zabalena v krajkach

je mi dobre

v otevrenym hlase
se hledam kazdy den

uz nechci byt nikdo jiny

vsem reknu
ze vsechno co ke mne patri
mam rada

ty me pochopis

a taky lehky holky
s nohama roztazenyma
do vsech stran

protoze si myslim
ze nikdo nechce
ztratit sam sebe

i kdyz se o to do nekonecna snazi


ěščřžýáíé)ěščřžýáíé)
Autor veronika, 21.08.2010
Přečteno 372x
Tipy 14
Poslední tipující: innominata, Woski, Fighting Dreamer, Elisha, Radek.oslov.Šafárik, Veru, Jiří I.Zahradník, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neco v tom je...v tom konci-

27.08.2010 12:37:00 | Veru

Zaujala... ST

25.08.2010 09:31:00 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí