Všelijak

Všelijak

Anotace: Líbilo se mi slovo všelijak

A tak všelijak
došlo sémě idejí
A tak všelijak
Se dneska realisti snílkům smějí.

A tak všelijak
nikde revollucionář

A tak všelijak
Se svatým práší na svatozář.

A tak všelijak
se staví modly
A tak všelijak
se pořád divně žvaní
A tak všelijak
žaludek se ozval
proti se ozval
rázně vpravdě velmi
A tak všelijak

všelijak- jak lišej na kůži cítím
Že státy bez růží
Budou už za chvíli
Tak nějak všelijak
nějak tak.
Autor Kéž bych byl kytička, 22.08.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí