Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: ...

Poslední sbohem, už provždy je konec...
Konec lidskosti!
Na krk si věším pohřební věnec
Poslední kousek do sbirky mých kostí
Už chápu proč mrtvá a ne živá voda
V momentě kdy nemoc uzdravuje
A léky zabíjí, je škoda
Že snaží se mě chytit
Blázni v bílých pláštích
A posadit pod ostré světlo
Chtějí mé příznání nebo snad
Oslepit prázdné oční důlky
Přiznat se k čemu?
Zradila jsem systém?
Ano, naučil mě cynismu
Dávno nejsem šílenec
Jen už mě nebaví plakat
Nad vlastním hrobem
Ano zradila...
Naučil mě se smát
Smrti mých devíti životů
Když zjistila jsem
Že jich mám deset
Autor Sharáda, 22.08.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pamp_elka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi skvělej básník... jeden z výjimečně dobrých, dle mého

29.08.2010 11:53:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí