Je Mně - Jemně

Je Mně - Jemně

Anotace: O Snech

Když ticho noci rozezní své tóny
a křehké múzy
přisednou si ke mně,
přestávám cítit zemskou tíž
a je mi - prostě - jemně...

Tak jemně, jako nikdy je mi,
houpána v klínu Měsíce,
posílám pusu naší krásné Zemi,
hvězdami zdobím
svoje střevíce.

Tak jemně jako nikdy je mi,
ztracena v zlatém třpytu hvězd,
pijákem saju slzy Zemi,
s andělem strážným
kreslím do nebes...
Autor Mirka Ertl, 22.08.2010
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí