Počkej chvilku...

Počkej chvilku...

Anotace: .

Čekání...
o tom je život.
Celou dobu čekáte
na někoho
na něco
na cokoli.

Víte, že to tak jak chcete,
nebude nikdy,
ale doufáte v to
čekáte…

a nic

Jenom ta hrozná Nejistota
Samota

pak Zoufalství
Bezmoc

ale stále Naděje...

Naděje je sice krásná věc,
hlavně pro romantiky a snílky,
ale podle mě je hrozná
a zlá...

Ale vám nezbývá než čekat

a když zemře i Naděje
tak kdo ví?
blázinec?
hřbitov?

Počkejte si...
uvidíte.
Autor Manstein, 23.08.2010
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, ilona, W.O.K.O., Gabrielle, Aurelius, Skalsky Pavel, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo

23.08.2010 15:10:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí