Temná hmota..

Temná hmota..

Anotace: .. tvoří 97 procent vesmíru

Křižovat vesmírem a neznat všechno
- co mám na mysli?
nehrát se s čísly
k ´temné hmotě´ připsat nelze nul měch, mno
k ničemu nejsou
s tmou se nesnesou

pozitiv v očích na negativ změním
má tma ať svítí
víš, kdo ji vznítí?
vesmír teď najednou žhne rozedněním

tajemstvím zůstává dál temná hmota
nejsou to data
číslům odňata
buď pro mne bílá, má můří.. temnota
Autor Petbab, 23.08.2010
Přečteno 222x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Mbonita, Jiná, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tmou - všechno mizí i začíná...
jen světlo z hvězd jí protíná ...

23.08.2010 13:36:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí