Když člověk odchází...

Když člověk odchází...

Anotace: Když člověk odchází...

Když člověk odchází,
jaké má pocity?
O čem s ní?
Co vidí?
To nikdo neví.
Když člověk odchází,
zdá se mu sen,že tu bude ještě,
bude déle....alespoň o jeden den.
Nezbývá nic jiného,
než jenom snít,
mít kolem sebe své blízké
a v klidu odejít.
Odejít tam,
kde dobro nad zlem vede,
odejít na cestu dlouhou,
kde cílem cesty je nebe.
Autor monyka, 23.08.2010
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Gre_P, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí