Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Anotace: ...

Na dně dnoucím leží tělo
Bledá tvář, srdce vroucí
Ještě včera bít chtělo
Bohové jsou kolemjdoucí

Kdo šlape po kytkách ve vlastní zahradě
Nezaslouží si ani tíhu vlhké zeminy
Tak zas odplouvají zpátky všechny lodě
Sbohem a šáteček, s nimi i naše viny
Autor Sharáda, 23.08.2010
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí