Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: O životě

Hladový vítr rozfoukal
vůni a krásu jedné růže
a pastvu pro oči nám vzal
jak brát jen bůh a vítr může...

A dál nám šeptá do uší
- co oči vidí - je pomíjivost
a že nám zloba nesluší
a ani pýcha,zášť a chtivost...

A že jsme tu jen pro lásku
ta pravé bohatství nám dává
A odpověď na otázku
Máš mě rád?
Máš mě ráda?
Autor Mirka Ertl, 25.08.2010
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, danav, Jiná, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něha a moudrost se snoubí v Tvé básni a bylo příjemné si ji přečíst...

25.08.2010 11:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí