Nervózní

Nervózní

Anotace: příliš nervózní i na anotaci..

Pořád jsem nervózní,
proč mi tak chybíš?
Nevím už kam mám psát,
třeba to ty víš.

Ozvi se, dej vědět -
jak to mám chápat?
Zavřel ses před světem
už jako párkrát?

Jestli jsi v pořádku -
nevím, já nevím..
Pořád jsem nervózní,
jen z okna hledím.

Těžko se soustředím,
mám plnou hlavu
myšlenek na tebe,
na tvou povahu.


Pořád jsem nervózní,
kdy už to odezní..
v hlavě mi stále zní
POŘÁD JSEM NERVÓZNÍ!
Autor Strixa, 25.08.2010
Přečteno 258x
Tipy 10
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Gabrielle, JohnyD., CULIKATÁ, WAYWARD, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně moc dobré!!!

11.09.2010 00:59:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí