Stereotyp

Stereotyp

Anotace: Někdy mám dojem že tak dopadneme všichni

Vypadneš z postele na zem, chvíli koukáš před sebe,
poleješ se ranní kávou, podíváš se do nebe.
Vykouříš si ranní dávku, dojíš zbytky z večera,
Je to stejný jako vždycky, ne takhle si to nechtěla.

Zkontroluješ svoji auru, koukneš vodou na zuby,
navlíkneš si svoje triko, jako včera, naruby.
Namaluješ levý oko, stejně jako včera,
podíváš se do zrcadla, takhle si to chtěla.

Zahazuješ další špinku, jdeš a koukáš do nebe,
Já ti říkám dej si pozor, tohle není pro tebe!
Všude je to jako v pekle, nikdo nemá křídla,
dobíháš do práce pozdě, stejně jako zítra.

Dáš si redbull, panáka a ještě jednu špinku,
připadáš si jako dítě, co potřebuje plínku.
Unavená, polámaná, vevnitř stále křičíš,
Já ti říkám, dej si pozor, jednou takhle skončíš.
Autor Martin90, 25.08.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Princezna.Smutněnka, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak trochu to znam ;)

26.08.2010 15:16:00 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí