Facebook

Facebook

Anotace: Můj pohled na tuto sociální síť pod vlivem nudy a ...

Všichni tam skončíme, tak jako v hrobě,
nikdo tam nechce, ale musíme,
mé ego stoupá, když líbím se tobě,
na co to je vlastně nevíme.

Od rána do rána, díváš se na něj,
nejíš a nespíš, asi máš strach,
Smažu tě z života ty jedna děvko,
nezbyde po tobě ani ten prach.

Máš tisíc známých, jak v nebi tak v zemi,
o všech víš víc, než sám by si chtěl,
po smrti nežiješ, tak jako nyní,
radši si vyhul pár zelených skel.

IQ ti padlo do zimního spánku,
tak jako ostatním, měl by ses bát,
co tady řeším, stejně tam čumím,
každý dvě minuty nechci jít spát.

Je to jak virus, šíří se davem,
vždyť o nic nejde, je to tam fajn,
jsme ta tom stejně, ty i já vím to,
nic s tím už nezmůžem, když jsme online.
Autor Martin90, 26.08.2010
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Any 4, Elisha, Vampire angel, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, ačkoliv tahle závislost se mi vyhnula.

12.09.2010 14:53:00 | Princezna.Smutněnka

Velmi dobře napsaný,ale tato droga se mě netýká.

10.09.2010 20:49:00 | Elisha

Nebyla jsem tam, nejsem a nebudu a to vím určitě. Liter mi stačí a jinak jsem ráda když slyším a vidím toho s kým chci mluvit a ne ho mít jen on-line a svým způsobem v anonymitě a navíc taky, všichni o mě všechno vědět nemusí, exhibicionista nejsem :o))

26.08.2010 17:56:00 | labuť

mám na to stejný pohled:)

26.08.2010 17:21:00 | roztoč_v_mé_hlavě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí