sama...

sama...

Zase sama
v tak velkém a krutém světě
co je komu po dietě
nebo jinejch nesmyslech,
jež nás zahlcuje dnešní moderní doba?

Přála bych si být jinde
na místě, které mám tak ráda,
kde ptáci létají a stromy se vlní do větru
ale teď tu sedim

zase sama
Autor roztoč_v_mé_hlavě, 26.08.2010
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Judita, Psavec, monyka, WAYWARD, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí