Přátelství?

Přátelství?

Anotace: Napsáno po zklamání. Zradě. Má jediná, první a poslední nejlepší přítelkyně, kterou jsem kdy měla.

Nevěřím.
Nevěřím, že něco takového je,
že skutečné přátelství exituje.
Smůla?
Opravdu je to smůla, co mě doprovází?
Nebo to takhle vidí i ti druzí? Vrazi.
Vazba?
Žádná vazba, podpis, doklad.
Je to o důvěře, důvěra je poklad.
Zjištění.
Jaké je to zjištění, zjištění že ,,přítel"
se ani nerozloučil, zradil nebo zmizel.
Řekni jak!?
Řekni jak poznám, že je to jen maska.
Ale žádná maska není věčná, spadne, popraská.
Někdo bez...
Je tady někdo bez, upřímný, nemaskovaný
nebo je každý z nás za maskou schovaný?
Řešení.
Řešní nevázat se, nezávislý být?
Ne. Stejně popovídat si za chvíli budeš chtít.
Tak co?
Tak co budeš dělat? Užívat si,
a pak zklamání přežiješ? Je to na tobě.
Čekám...
Čekám na odpověď, živote.
Autor Lucy, 26.08.2010
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevěřím na přátelství. Buď jsem měla smůlu anebo ti druzí hodně velký štěstí. Připadá mi, že to je jako s láskou. Taky se musí najít (dva) lidé, kteří si spolu rozumí, podporují a pomáhají si.

26.08.2010 20:50:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí