Bezbřehost nestoudná..

Bezbřehost nestoudná..

Anotace: .. příloha ke komentu

Bezbřehost nestoudná
- jméno má, ode dna
jež tmy čerň naředí
plivá ven do šedi

dnů navlas podobných
jak jeden, každý z nich
i Slunce přespříliš
žluté je snad, čili

ať tuze nesvítí
v šedi jednolitý
žít pořád pod mrakem
v klímě jet s bourákem

hledat dál vše a nic
úspěchům, prachům vstříc
jet hlava nehlava
vpřed - kam? kdo nevzdává

se vlastních protolží
stíny jim prodlouží
Luně vzal poezii
otloukl od rezi

pomník z nedávných dob
do ega nápodob..
v kterém z nás nedoutná
- Bezbřehost nestoudná?
Autor Petbab, 27.08.2010
Přečteno 299x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Marfuša, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, malá slečna, stmivani.na.lepsi.casy, Květka Š., NikitaNikaT., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přidávám se ke chvále, nádherný výraz "protolží"

28.08.2010 18:24:00 | Marfuša

tak tahle je jak z pracovny kouzelníka; nadmíru povedená

27.08.2010 12:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí