Tobě

Tobě

Anotace: Opět konkrétnímu člověku...

Sbírka: Zevnitř...

Mám strach říct ti to do očí,
snad proto píšu tyto řádky,
vím, že jen těžko pochopíš,
že patří tobě, já bez památky -
na tebe myslím teď neustále
a v hlavě mi bubny svou píseň hrají,
tu tíhu, kterou já musím snášet
snad žádný člověk neutají.

Tak napíšu přímo - PATŘÍ TOBĚ!!!
a doufám, že pochopíš to spíš
než tělo mé bude hníti v hrobě
a nad ním ztrouchnivělý kříž.

Já nechci mnoho jen pohled tvůj,
vášeň a trochu erotiky,
když sednu si naproti přes ten stůl,
vždycky když vejdeme do putyky.
Autor darklady85, 28.08.2010
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí