Ticho

Ticho

Anotace: tichá místnost plná lidí

Ticho
A zase ticho
Jen šepot zní,
v krajině pohřební.
Smutek tu vládne,
srdce tu stárne.

Devět mrtvých duší,
Co na vrata buší.
Tolik nás bylo
A kolik nás zbylo?

Osum duší buší a buší.. na dveře
Kdo jim teď jen otevře

Pusto a prázdno je tu snad
Duší už jen sedm vidím stát

Kdo bude další, kdo opustí sál
Duší šest zůstane dál

Pět duší zbude, kdo by se bál
Bum.. bum.. čtyři duše tu bloudí dál

Už jen tři duše u dveří a
Nikde není, kdo jim uvěří

Za chvíli dvě duše budou jen
Možná to byl jen sen

Já pravdu jsem vám zjevila
Co duše poslední mi pravila
Autor Kamuniak, 11.11.2004
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí