Němá

Němá

Anotace: *němá slova,němý vzduch,němý denní a noční ruch*

Kolující molekuly
Cigarety a oblé tvary
Vzduch se pohybuje,lokny barví

Zmačkané slunce,co vyžehlíš
Pod lupou vidí téměř vše a nic
Chytáš (ho) za křídla i když spí

Uprostřed v nicotě
Projíždí duší nepatrný paprsek
Melounové rty v pozadí

Všude fotky z lommografu
Prach co nikdy neopouští
V utopii, v barvách očí

Malíř co maluje němá slova
Umělost co odplavuje a sladkost přivolává
Stojí dole,stojí hluboko,ztěžka odolává(š)
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 31.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Anewue, James Libustka, jedam, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vše a nic

08.09.2010 12:20:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí