Přišla pozdě

Přišla pozdě

Anotace: Variace na Bloudění J. Durycha aneb Svině na bílém koni

Přišla pozdě nejen
Na svět a k lásce
Těšila se na svatbu
Namísto toho se konal pohřeb
Od té doby je modrá k ničemu
A nebyl to olej co vytékalo z lampy
A nebyla to lampa z čeho vytékal olej
Nad postelí obraz Máří Magdaleny
Svatební šaty ve skříni
Děravé od molů
Ale dívka ležící na zemi
V kaluži vzpomínek
V kaluži lampového oleje
Pláče už jen ze setrvačnosti
Jako modlitbu si opakuje
Že za nešťastnou princeznou
Nestojí černokněžník
Ale princ na bílem koni
Tedy ten už vůbec ne
Protože dávno jel dál

Bere do úst hořlavou tekutinu
Chystá se plivat oheň...
Autor Sharáda, 01.09.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

19.09.2010 13:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí