Tichý buřič II.

Tichý buřič II.

Anotace: .-.

Znám toho hodně
a svět je mi nejasný,
vzdělaný negramot,
mám víc než mohu chtít-pár ošoupaných bot,
tichý buřič smutný klaun.

V záři noci vstupuji,
a s denní tmou odcházím,
jsem rek, co bojí se měkkýše,
jsem vrána, která padá do výše,
tichý buřič smutný klaun.

Pořád mezi lidma stále sám,
a řvát blahem mám,
když se smutkem otřásám,
miláček žen samotě všanc vydán,
tichý buřič, ach ten smutný klaun..
Autor Peaceter, 01.09.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebuď..

02.09.2010 09:01:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí