Myšlenka zlá

Myšlenka zlá

Anotace: Poněkud zvláštní pokus o básen s touto tématikou :(

Bez křídel bez štěstí
Stojím na rozcestí
Šanci na radost
Sezobl ze stromu kost
Naštěstí vystřídalo úspěch
Zmizel mi za tváře usměv

Strašlivá myšlenka najednou
Do mysli se vkrádá

Myšlenka s koncem zlým
Jen ten může ukončit mé trápení

Sahám po noži ostrém
Po pistoly nabité
Po pilulce jedu
Bez žádného studu

Ač to nevíš, vina na tebe padá
Když si vyšel špatnou cestou
Když na scestí jsi mě svedl

Nebudu se hádat
Nebudu se po tom drápat
Nenávist mám v sobě
Zůstává i teď se mnou v hrobě
Autor Helulalile, 05.09.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí