Naivisti

Naivisti

Anotace: Nejkrásnější lidé.

Hledí na svět,
Růžovými brýlemi...
Mají nadhled…
Závidět-chce se mi.

Smích se dere jejich ústy.
Třetím okem.
Vidí cesty.
Jsou to oni…

Žijí ze dne na den,
žijí okamžikem!
Maj´svůj len,
s nímž šijí roucho,
na rány životem…
Jsou to oni…

Blíže sobě než-li nám…
S hrdostí na křídlech mouchy,
letí.
Hledat chrám.
Jsou to oni.
Naivisti.
Autor Roheline silm, 05.09.2010
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, malá slečna, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí