Mauzoleum

Mauzoleum

Anotace: věčný klid...

Mauzoleum

Poblouzněn životem
Pokládám cihlu k cihle
Stavím si mauzoleum
Kde ani ptáček nezazpívá
Žádný ze svých popěvků

Cihla k cihle
Stavím si domeček
Pro věčný odpočinek

Do základů zazdil jsem mladé panny
Ještě když dýchaly
Abych naklonil si bohy

Do zdí uvěznil zas silné muže
Aby hlídali můj odpočinek

Cihla k cihle
Tělo k tělu
Aby splnil se mi sen
Ve kterém dočkám se klidu
Tak touženého
Nerušeného spánku

Cihla k cihle
Stavím si útočiště

Do jeho nitra umístím své lože
Do něj potom ulehnu
Až všechny cihly
Všechna těla
Budou na svých místech
Pak budu moci ulehnout
Vydechnout
Zavřít oči
Nerušeně spát
Autor Jesper, 06.09.2010
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí