Čekání na budoucnost

Čekání na budoucnost

Anotace: lehká naivita mládí, malování si růžových zítřků, věnováno mé budoucnosti

Sleduji světlou tečku v dáli,
tak jasnou, až mhouřím oči,
které od pláče mě pálí
a nespávám celé noci.

Pomalu - až příliš zdá se,
blíží se krásné chvíle,
sny v celé svojí kráse
jsou zahaleny sněhobíle.

Kéž už odkryje se ten opar mlhavý,
čekajíc na zítřek
sleduji dálavy
zpod zamhouřených víček.

Doufám a představám popouštím uzdu,
opomínám krutost světa,
budoucnost mi dělá múzu,
dokud na prstech spočítám svá léta.
Autor JohnyS, 06.09.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Severka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí