Krajina uzrálého ticha

Krajina uzrálého ticha

Anotace: ..když se učíte být u rozhodnutí vašich blízkých a přijímat je,jakkoli jsou vám proti mysli,když jedinou účinnou pomocí je silná zdravá víra a podpora....

Trumfům
zteřelých rukávů
přestává kdekdo věřit

Nemalí velkým
obilným úsměvem
měří
nevelcí
do taktu
neotřelou lžičkou
dirigují malým
„Přežít“

Kolemploucí violkově vábí
„Přijď v království mé..“
„nespi...“
„vzbuď se“
„vstávej“

Kontrolka blikne.
(„Non serviam, *
- raděj mávej!“)

Dál jít.
Vidět.
Cítit.
A nechat žít.

* * *

Rozpálená
z niterné výhně
Červenozlatě jihne
Ve svrchníku rodné hroudy
Spodní proudy
všité

Toužím souŽÍT.

Sklouznout hbitě
po bambusu.
V plné polné
.
.
.
do vyhřátého kouta
Zahrady smířeného ticha
Uzrálé krajiny
Kde nesměle se dýchá

Ale svolně..


*lat. - nemůžu(nebudu)sloužit
Autor zvířenka, 06.09.2010
Přečteno 367x
Tipy 17
Poslední tipující: René Vulkán, la loba, Bean, Severka, enigman, Petbab, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem okouzlená:-)

16.11.2010 12:13:00 | la loba

a v kazdem okamziku..
plnem smutku, slz..ba i vzlyku..
kdyz pada ortel osudu a hali je i cerna paska..
je byla a bude..provzdy zapotrebi..laska..laska..
laskla..

11.09.2010 10:19:00 | Bean

zraje...

07.09.2010 13:12:00 | enigman

jako hlubina
moudrosti a pravd..

ST

07.09.2010 09:37:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí