Anotace: Prostě já, takhle se vnímám

Mé vlasy jako kokosové mléko,
mé vlasy jako svěží vánek.
Mé paže jako kynuté těsto,
můj nos jako křivý trámek.
Mé oči jako lentilky barvy blankytu nejednou na tebe pohlédly,
mé špatné básně o Tvé maličkosti stokrát prohlédly.
Mé rty líbaly nejednoho muže,
o polibcích může vyprávět i má kůže.
Má hlava řídí vše jako stroj,
a mé nitro? Slouží jako zdroj.
Pružinka zapadá do pružinky,
vše je tak přesné.
Co když jednoho dne, něco se sekne?
Žít jako rezavý vrak, bez smíchu, bolesti, slz jak hrách.
Autor Nevis, 07.09.2010
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí