Mezi stěnami

Mezi stěnami

Anotace: ...

V kavárně věčně sedám
ke stolu s výhledem na dveře.
A jemně se zachvěju,
když někdo zašeptá jméno,
pod kterým jsem tě znala.

Tváře pod nánosem cigaretového kouře
vypadají omšele
jako staří dobří známí.
Kteří si na nás nepamatují.

A v novinách se dočítám
jen zneklidňující zprávy.

Nevím, proč piju kávu,
když mi nechutná.
Asi se jen snažím do ní vpít.

Na dotěrné otázky odpovídám,
že jednou jsem milovala
a jednou lhala.

Nyní, kdy vteřiny zaznívají tónem tringlu
a dny mě obloukem obcházejí.
Autor Eventris, 07.09.2010
Přečteno 471x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Niky88, Mbonita, ziriant, ZILA78, CULIKATÁ, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě oslovilo!Je to príma!!!:)

07.09.2010 15:07:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí