POHODA

POHODA

Anotace: - - -

Pohodoví lidé
v pohodlných botách
pohodová hudba
v jednoduchých notách
pohodová máma
dává děcku facku
pohodový táta
sežral celou placku
děcku nedal
nech to!
fracku!
pohodová bába
nohou na přechodu
pohodlný bezďák
žebrá u záchodu
pohodlní lidé
pohodově bloudí
pohodoví soudci
pohodlně soudí
pohodová doba žádá
pohodlné činy
pohodlně lhát
bez pocitu viny
pohodlně dožít
v pohodovém světě
napsat o pohodě
v jednoduché větě...
Autor Silvie, 08.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Borec ty!;)

09.09.2010 10:37:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí