Ve vlnách

Ve vlnách

Anotace: Jen tak...

Sbírka: Starší časy

Zpívám o životě moudrých sov,
v mých dlaních zlaté nitě,
v doprovodu lyry hnána na ostrov,
kde duha barví rybám sítě.

Šupiny co zdobí můj cíl,
tančí v rytmu orlojů,
toť při soutoku vodních víl
a hře dechových nástrojů.

Poklad skrytý v hladinách,
těch rozbouřených vod,
osudy v perlových bublinách,
řasou porostlý vchod.

Noty do lastur jsou vryty,
lovím je a zpívám,
pod rouškou panenské intimity,
na mořské dno se dívám.
Autor Annwicca, 09.09.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji:-)

13.09.2010 11:36:00 | Annwicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí