Vražda z milosti

Vražda z milosti

Anotace: Těžko říct, co jsem to vlastně napsala. Strukturu to má jako text písně, ale upřímně si nedovedu představit, že by tohle někdo zpíval...

Zemřel jsi,
ale pořád mě pronásleduješ.
Zemřel jsi,
ale neodpočíváš v pokoji.
Za co se mi mstít chceš?
Za ten nůž v zádech?
No tak, přiznej si to -
to byla přece laskavost.

Vražda z milosti.
Vražda z milosti.
Bylo hned po tobě.
Byla to vražda z milosti.

Zemřel jsi
a já teď drhnu flek na koberci.
Zemřel jsi
a já už tě vidět nechci.
Mrtvoly patří do hrobu,
proč tam teda nezůstaneš?
Tak dej mi pokoj,
vždyť
to byla přece laskavost.

Vražda z milosti.
Vražda z milosti.
Bylo hned po tobě.
Byla to vražda z milosti.

Vražda z milosti…
Autor Elizabeth, 09.09.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí