Čas

Čas

Anotace: Je to o tom jak vnímam běh života

ČAS

1) Zkus hádat co se stane,
až zapadne slunce a země zchladne.
Až vyschnou řeky,
až vyschnou moře,
až láva vyteče z díry v hoře.
Rudý moře,rudá řeka,
srdce buší,srdce tiká,
čas nezadržitelně utíká.
Nikdy nevíš co se stane,
můžeš zkončit na druhý straně.

Re: Mít svůj život v rukou svých,
je to dar a je to hřích.
Ležíme v kolébce osudu,
kdo ví,kdy tady budu,kdy tady nebudu.

2) Když listí ze stromů opadá,
když barevnou přírodu bílá ovládá,
to další rok končí a nový začíná.
Co jsi nestih naprav teď,
čas už nejde vrátit zpět.
Každý den a každou noc,
něco se mění a já se ptám proč?!
Mění se úplně všechno a přitom nic,
stále se snažím dýchat z plných plic.

Re: Mít svůj život v rukou svých,
je to dar a je to hřích.
Ležíme v kolébce osudu,
kdo ví,kdy tady budu a nebudu.

3) Jako oceán má plno dravých ryb,
i tenhle svět má dost tmavých chyb.
Stojím v rybníku uprostřed mola,
všude jenom voda
a můj horizontální pohled zhora.
Nemůžeš jít plavat bez zbraně,
ve vodě na tě číhaj dravý piraně.
Co jsou sny a co realita,
teď objasním,pohoda a nejistota.
Přez všechny řeky a přez všechny mosty,
přez všechno to co ovládá naše mozky,
přez všechno to kupředu jdu
a neotáčím hlavu,protože vím že času neuteču.
Autor Kejss, 07.01.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby se tak dal zastavit, ale možná bychom o hodně přišli. Přinejmenším o to: "Kdo ví, kdy tady budu a nebudu."

07.01.2006 20:11:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí