Poloha ukřižování

Poloha ukřižování

Anotace: . . . v knize zázraků . . .

zasluhuješ první místo
v mé nepopsané knize
zázraků a proměn

* * *

v pocitech
blažených
i hanebných
zlodějských nocí

* * *

postupuju podle dohodnutého plánu
nejprve nakreslím siluetu
a potom se zaměřím
na podrobnosti uvnitř

* * *

v poloze ukřižování
Tě obtahuji a snažím se
abych neudělal nějakou
nesmyslnou křivku

* * *

myslím, že by to šlo
obrysově vypadáš jako
neposkvrněný Kristus
v životní velikosti

* * *

možná bys ještě
mohla zamávat
očními řasami
aby to mělo
nějaký efekt

* * *

ale raději ještě
zůstaň chvíli

* * *

nechci Tě krást
mým očím
Autor Tomáš Přidal, 11.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 20
Poslední tipující: labuť, dream in emptiness, Zorenka Ježková, jitka.svobodova, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhernééé,moc!

12.09.2010 13:47:00 | Zorenka Ježková

zvláštní, dobrá! :-)

11.09.2010 15:58:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí