:(

:(

Anotace: ona ví...;)

Jsou to skoro čtyři roky
Čtyři roky, dlouhá doba
Kdy setkaly se naše kroky
Naše kroky, prvá slova

Pár nesmělých pohledů,
pár rozechvělých vět,
pár v lavici sousedů,
pár lidí,co poznává svět

Však osud nepřál nám to dlouho
a oddělit nás chtěl,
vše zůstalo jen přáním, touhou
Každý jinou cestu měl.

Ted´ ty jsi tam, a já jsem tady
Na tvou krásu vzpomínám.
A je to jak umírat hlady,
jak když k ránu usínám...
Autor Nazgulll, 12.09.2010
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí