časoprostor

časoprostor

sem uzavřen
časoprostorem
pohlcen cestou
nastává r.e.m

jen tak pluju
okolo lidi
nevesluju
mozek se diví

to je ten stav
když už sem mimo
110 hlav
a jedno pivo

hledám konec
cestu za světlem
jak malej pulec
plave nad jezem

nemám ten směr
co mě má krotit
okolo děr
musím se točit
Autor ostuda lidstva, 13.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí