Rakovina života

Rakovina života

rakovinný
svět
strhne tě
a nepustí
tak si dej
pozor
ať to nezkusí
sní ti duši
a tvůj smích
je to vina
je to hřích

rakovinný
svět
zamkne tě
do sebe
nečeká na nic
nečeká na nebe
utíkej
prosím pryč
utíkej,
je to bič

rakovinný
svět
stejnej
jak ostatní
není už bez hříchu
není už nevinný
propadl bolesti
pozdě je pro city
tak hledá si hřebíky
...
který zatlouká
...
postupně
...
jeden za druhým...
Autor bloumej očima, 13.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Metcheque, Bíša, CULIKATÁ, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je němý ST

13.09.2010 21:53:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí