Maličkosti nejsou

Maličkosti nejsou

Anotace: ...

Je to jen maličkost, která vše změní,
lásku či štěstí může ti dát,
taková maličkost to ale není,
to by se musela zázrakem stát.

Taková maličkost v životě není,
která by mohla ti cokoliv dát,
takovou maličkost nahradí snění,
snění, co může se životem stát.

Je to jen maličkost, která vše změní,
taková maličkost, která však není...
Ať žije snění...
Autor noubady, 13.09.2010
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z maličkostí se skládá to, čemu my všichni říkáme život... pěkně napsáno

14.09.2010 00:22:00 | Šerák

Ať žije!:_)))

13.09.2010 22:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí