drobáky do života

drobáky do života

Anotace: Taková lepší nálada!

Nerad se hádám a rád si zpívám
a každej drobák... do života dám.

Někdy si říkám, kdy už to zpískám,
když všechno špatný
za hlavu házím.

Že když se blýská, jsem rád za to světlo.
Ze všeho zlýho, já jen to dobrý mám.

Někdo mi říká, že je to jedno,
že s čím zacházím,
tím taky scházím.

* * *

Ale já nemám strach,
jó, mě život baví!
Říkám si, není se čeho bát,
jednou se všechno zastaví.

A tak žiju naplno,
dokud drží mě zdraví.
Jenom to příjemný a žádný zlo
a věřit, že všechno se podaří.
Autor tooc, 14.09.2010
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Bíša, 6thSun, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí