Náplavky

Náplavky

Anotace: ...

padáš má něho
do zelenkava
mezi rybí potěr
uřícený říční proud
a na mé ruce

to bys do mne neřekla
že tě pomiluji na mostě
za sivého dne má něho
když podal jsem dlaň
ženě nad řekou

neptej se labutí
jež pozbyly na vedeních
své labuťáky
proč má něho
ještě u náplavek září

proč se jí tak dlouho třásla ramena
když vše dokola ztuhlo
a já ji skryl do nebezpečí
zítřky vyvřely
v tajícím dnešku
a včerejší tramvaják z trojky už nic neuvidí
Autor Taog, 14.09.2010
Přečteno 313x
Tipy 37
Poslední tipující: Žqáry, Zasr. romantik, James Libustka, Gabrielle, Elisha, Verena, zelená víla, Květka Š., Mbonita, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Óó, ano...

18.09.2010 09:23:00 | Elisha

zvláštní báseň...ale je hezká a stojí za opětovné přečtení

16.09.2010 21:31:00 | Verena

hmmmm... mám ráda tvé básnění..

15.09.2010 15:40:00 | zelená víla

jo něha všeobecně týhle planetě chybí*/st

14.09.2010 22:11:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí