Snovač

Snovač

Anotace: lyrická báseň(jak jinak) o snech a tom kdo nám je přináší!

Přichází v noci v černém rouchu,
nevzbudí ani malinkou mouchu.
Přináší sny a odnáší bolest,
pomáhá usnout, však musíš ho nalést.
Zná všechna trápení celého světa,
přichází on a sním celá četa.
Né vždy nám přináší krásné sny, růžové,
někdy nám nadělí můry zlé, krvavé.
Rána se nebojí na nebi zůstane,
mlhavou vzpomínku na něj ti přivane.
Přivane ten krásný, nebeský motýl.
Na večer čekáš až budeš moc jít spát,
pak Snovač přichází, krásný sen ti dát.
Autor Mania Dardeville, 08.01.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bacha na chyby... ps: já bych 3. verš od konce... je tam nadbytečný...

17.01.2006 13:37:00 | Manik

jé tak to se omlouvám,má to být na nebi!!!

08.01.2006 17:42:00 | Mania Dardeville

hezké, jen jsem si všimla chybičky na "neby", bo jsem to špatně pochopila?

08.01.2006 17:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí