Nový level

Nový level

Anotace: :)

Rozlom ty pouta, která tě trýzní
rozlom je, vždyť brání v rozletu
jen ostrou pilou do nich si řízni
připrav svou duši k odletu.

Na prahu neznáma ochutnáš jas
který tě vtáhne směrem do tunelu
který tě pohltí rychle jak čas
a budeš v dalším hracím levlu.

Nemá smysl ohlížet se,
tu ubohost nech už za sebou
tak tu ťukám Svatý Petře
točím s novou ruletou.
Autor Ďábel sám, 16.09.2010
Přečteno 289x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Iv, labuť, Gabrielle, isisleo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné.

11.04.2024 17:08:22 | mkinka

:-))

16.09.2010 22:02:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí