Nenasytné rybičky

Nenasytné rybičky

Anotace: nenasytné s nádechem

V podzimní náladě,chodí tiše a po laně
Ukazuje rty v černé kávě
Ve vlasech flíčkované listí,nikdy si není jistý

Pastelové knoflíky na svetrech
Občas sladce zadrží dech
Plavat si na dně nitra,nepřemýšlet otom co bude zítra

Dýchat čerstvý vzduch
Užívat si bubliny a chuť
Se střepy v paměti,užívá si prsty objetí

Užívat si rána jinovatky
Být kyselý a sladký
Proti proudu bez křeče

Slanost se projeví, opojení slov přiteče
Ve tmě bývá světýlko
Malé,ale skutečné
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 17.09.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skutečnost je mi poslední dobou cizí, podzim je neskutečný, živý a poslední dobou plný slunce a mraků. Miluju jeho vůni v brzkém ránu ;)

18.09.2010 14:12:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí