Lidi krve II

Lidi krve II

Anotace: 16. 9. 2010

Nejlepší přátelství rostou na horách
Prostě jen tak chodíš a uvolňuješ kamínky
co se valí do údolí a strhávají lavinu
jakou zastaví zase jen lavina

"Potkáš na cestě lidi krve"
"Potkáš na cestě lidi krve"

Tak vyřvi to do větru
Tak plivni to do vodopádu
Tak vytesej to do žuly
Žes potkal lidi krve
Autor Zbyting, 19.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Sladkalu, Špáďa, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí