Vinohrad

Vinohrad

Anotace: Momentka z vinohradu

Kaple a dvě věžičky na kopci,
probouzí inspiraci v mém srdci.

Auto stojí na okraji silnice,
okolo mne jen dalekosáhlé vinice.

Fialové hrozny jsou krásny svou barvou,
já si ale počkám, až všechny uzrajou.
Autor Olbik, 19.09.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí