Živá a mrtvá

Živá a mrtvá

Anotace: ...teď jsme každá jiná...

To tajemství, co skrývám,
to nevyřčené přání,
ta píseň, kterou zpívám,
to přeložené psaní,
ta káva, kterou snídám,
ta kytka, co mám ráda,
ta nálada, co mívám,
ta hořká čokoláda...

To všechno tě tady
stále připomíná,
měly jsme se rády,
teď jsme každá jiná...
Autor Duhová, 21.09.2010
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, dream in emptiness, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí