Lítost

Lítost

Anotace: ...

Jsem na dně
Každý se na mě vykašlal
Každý,kdo mě měl rád
Kdo mě miloval
Jsem v hospodě
Sama u stolu
Kolem mě cizí lidé
Co přišli pospolu
Popíjim kávu
Další cigaretu zapaluju
Všechno zlé,co jsem udělala
Všeho teď lituju
Lítost mě ale samoty nezbaví
Snad jen ostatních odpuštění.....
Autor 1982-JnU, 21.09.2010
Přečteno 247x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí