EXPERIMENT

EXPERIMENT

Anotace: pocta WAYWARDOVI

...............
na vodě tancuje
...............

N E P O D D A J N Ý / P L A M E N

...................
mladé hochy rajcuje
...................

N Ě Ž N O S T / P A N N E N

...........................
a nebe zatahují hořká slova
...........................

T V É / S R D C E / JE / K Á M E N

.....................
mladíky popadne zloba
.....................

A / C I T / J E / O M Á M E N

...............................
a koho obejme NEcit kolem ramen
...............................

J E / V / D U Š I / P O P R A V E N

................
a navždy uvězněn
................
......
.....
....
..
.
ve víru proměn
Autor Tomáš Přidal, 21.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, dream in emptiness, CULIKATÁ, Mbonita, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý experiment.. více takových ;)

24.09.2010 20:15:00 | dream in emptiness

experimentální tvorba, dle mého názoru vydařená. líbí se mi,
Očarovala mě. ST

21.09.2010 21:53:00 | Linda Etschyick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí